Bij Rijschool Beter volg je autorijles:

  • Volgens de RIS-methode,
  • Met gediplomeerde instructeurs,
  • Ook in je eigen omgeving

Autorijles

Autorijles bij Rijschool Beter

Wil jij beginnen met je rijopleiding in Zaanstad, Purmerend of Beverwijk? Dan ben je bij Rijschool Beter aan het juiste adres!

Bij Rijschool Beter krijg je rijles van jonge gezellige rij-instructeurs.  Een autorijles bij Rijschool Beter duurt ongeveer 60 minuten, daarin word je begeleid door één vaste instructeur. Je kunt bij Rijschool Beter in een schakel auto of automaat auto rijden. Heb jij het te druk met werk/school? Dat maakt ons bij Rijschool Beter niet uit! Wij zijn erg flexibel en kunnen in overleg op elk tijdstip rijden.

Schakel of Automaat

Twijfel jij over in welk soort auto (schakel of automaat) je graag je rijopleiding zou willen volgen? Dan helpen wij je graag met het maken van je keuze. Wij adviseren je eigenlijk altijd om je rijlessen te nemen in een schakelauto tenzij er een andere reden is, waardoor het rijden in een automaat de enige oplossing voor jou is. Maar waarom? Bij slaging in een schakelauto ben je ook gemachtigd om te rijden in een auto met automatiche schakeling. Andersom is dit niet het geval. De rijlessen bij Rijschool Beter worden gegeven in een Volkswagen Golf of een Honda Civic. Wij hebben voor deze lesauto gekozen omdat het makkelijker is om in een kleinere auto te lessen en het inparkeren is onder andere een stuk makkelijker in een kleinere auto. Wil je weten hoe het is om je rijlessen te volgen bij Rijschool Beter? Vraag dan een vrijblijvende proefles aan en ervaar het zelf!
Haal je rijbewijs met automaat bij Rijschool Beter

Wil jij deze zomer cabrio rijden?

Neem contact met ons op en

RIS Methode

Rijschool Beter geeft ook les volgens de Ris-Lesmethode. Met deze lesmethode leer je in een logische volgorde om stap voor stap je rijbewijs te behalen. Met deze moderne manier van lesgeven ben je beter voorbereid op deelname aan het verkeer!

Faalangst

Rijschool Beter geeft ook les aan leerlingen met faalangst. Deze lesmethode is vooral geschikt voor leerlingen met examenvrees. Je kunt hiervoor ook een speciaal faalangst examen doen. Wel zijn aan dit examen extra kosten verbonden. Mocht je de opleiding en examen faalangst willen doen, geef dit dan aan in het contactformulier.

Reguliere methode

Natuurlijk kun je bij ook losse rijlessen nemen bij Rijschool Beter. Heb je bijvoorbeeld bij een andere rijschool lessen gevolgd, of kun je nog geen examen doen en zijn je rijlessen van het pakket op of wil je nog wat rijlessen extra volgen voor je examen, dan kan dat ook.

Wij werken met leskaarten, zodat u altijd weet waar u staat in de opleiding.

Met 2toDrive kun je al van 16,5 jaar beginnen met rijlessen en vanaf 17 jaar onder begeleiding van een coach ervaring opdoen.

Rijlessen als je 16,5 jaar bent, praktijkervaring op je 17e opdoen. - 2todrive

Zij gingen jou voor

Rijles

Het is moeilijk om te zeggen hoeveel praktijklessen je nodig hebt voor het rijexamen. Dit is sterk persoonsafhankelijk en hangt er van af of je gevoel hebt voor autorijden. Je bent misschien een natuurtalent, of een gemiddelde leerling of je hebt er iets meer moeite mee.

Je kunt bij ons ook een vrijblijvende proefles doen. Tijdens deze proefles wordt er gekeken naar het aantal rijlessen dat je ongeveer nodig zal hebben. De instructeur kijkt tijdens deze proefles naar de aanleg die je hebt voor autorijden en hoeveel rijlessen jij als leerling nodig hebt om je rijbewijs te halen. Tijdens de proefles leer je de instructeur kennen en de auto waarin je rijles krijgt. Daarnaast kunnen we meteen een op maat gemaakt lesplan samenstellen dat geheel aansluit op jouw behoeften.

De kosten van deze proefles zijn GRATIS ( als je bij ons een lespakket afneemt ) anders €40,-.