Haal je rijbewijs bij
Rijschool Koog aan de Zaan

Jouw rijschool in Koog aan de Zaan

Zin in een auto- of motorritje langs de vele monumentale panden van Koog aan de Zaan? Natuurlijk wel eerst je rijbewijs halen. Dat kun je gewoon in je eigen ‘Oud-Koog’ of ‘Westerkoog’ doen bij Rijschool Beter, lekker makkelijk en dicht bij jou in de buurt.
Je rijbewijs halen is een van die hoogtepunten waar je je leven lang plezier van zult hebben. Je maakt je onafhankelijker en vrijer. Alleen nog een auto of motor voor je deur en je bent zo vrij als een vogel.

Rijlessen volgen bij Rijschool Beter betekend rijles krijgen van een professionele en vaste rijinstructeur met jarenlange ervaring.
Dus wil je beginnen met je rijbewijs en zoek je een rijschool in Koog aan de Zaan? Neem contact op met Rijschool Beter. Onze rijschool rijdt veel in ‘De Koog’ en omgeving, wij kunnen je dus langs alle interessante verkeerssituaties leiden en je klaarmaken voor het rij-examen.

Bij Beter je rijbewijs halen?

Neem contact met ons op en

rijschool Koog aan de Zaan

Een buitengewone autorijschool

Maar we zijn niet alleen een autorijschool. Bij ons kun je ook motorrijlessen van hoge kwaliteit volgen. Onze motor rijinstructeurs zijn volledig gediplomeerd, volgen jaarlijks bijscholing en liefhebbers van de motorfiets.

Je kunt bij ons terecht voor complete rijopleidingen en opfrislessen voor zowel de auto als de motor met Koog aan de Zaan en omgeving als middelpunt.

Wil je weten waar we nog meer rijlessen aanbieden?

Rijles pakketten

Het gemiddelde aantal autorijlessen dat beginnende bestuurders volgen voordat ze geslaagd zijn ligt ongeveer tussen de 35 tot 40, dit zijn rijlessen van een uur. We spreken hier natuurlijk over gemiddelden en daarom heeft Rijschool Beter een aantal rijopleidingen samengesteld. Hieronder vindt u de meest populaire:

15 Lessen

incl. Examen

€1125

25 Lessen

incl. Examen

€1525

30 Lessen

incl. Examen

€1750