Rijschool Beter

Jouw rijschool in Purmerend

Rijlessen bij rijschool Purmerend

Wil jij genieten van een hoge mate van onafhankelijkheid en op een goede manier je rijbewijs halen? Neem dan eens een kijkje bij Rijschool Beter in Purmerend, dé autorijschool voor jou. Je kunt al vanaf 16,5 jaar beginnen met je autorijlessen. Dit krijg je van dezelfde rijinstructeur die jou opleid door middel van de RIS-methode. De RIS-methode volgt een logisch stap-voor-stap plan wat je vol vertrouwen naar je rijexamen stuurt.
Wil jij met Rijschool Beter je rijbewijs halen in Purmerend?

Autorijles volgens RIS

Autorijlessen die je volgens de RIS-methode, Rijopleiding In Stappen, volgt gebeurd volgens een logisch vastgesteld plan bestaande uit vier modules:

  • De eerste module, het leren bedienen en beheersen van de auto, sluit je af met een toets die je instructeur bij je afneemt.
  • De module eenvoudige manoeuvres en verkeerssituaties, wordt afgesloten met een toets door het CBR.
  • Moeilijke bediening en beheersing van de auto alsook moeilijke manoeuvres en verkeerssituaties, is een module die met een proefexamen afgesloten wordt.
  • Veilig en verantwoord rijden, wordt je in de laatste module aangeleerd. Ddeze module wordt afgesloten met het CBR rijexamen.

Lees meer en uitgebreidere info over de RIS-Methode.

Volg nu ook motorrijles bij Rijschool Beter

Wil jij je rijbewijs halen in Purmerend?

Neem contact met ons op en

Je rijbewijs met 2todrive

Sinds 2011 kun je beginnen met autorijlessen wanneer je 16,5 jaar bent. Dit doe je door middel van het 2toDrive-programma. Dit programma is in het leven geroepen om het aantal verkeersongevallen onder jonge bestuurders terug te dringen. Wanneer je op je 17e je rijbewijs haalt mag je zelf al de weg op maar onder begeleiding van een coach. Je kunt dus maximaal een jaar rijervaring op doen voordat je officieel alleen mag rijden.
Lees hier meer over op de website van 2toDrive.

Faalangst

Bij Rijschool Beter kunt u ook terecht wanneer u minder goed om kunt gaan met examenvrees. Wij zorgen voor een stressvrije begeleiding waarin we je in je eigen tempo de baas over elke verkeerssituatie laten worden.

Zij gingen jou voor

Rijles pakketten

Gemiddeld slagen beginnende bestuurders na ongeveer 35 tot 40 rijuren. Gebaseerd op o.a. deze gegevens heeft Rijschool Beter een aantal rijopleidingen samengesteld. Kijk, na een proefles, wat voor jou het beste pakket is.

15 Lessen

incl. Examen

€1125

25 Lessen

incl. Examen

€1525