Rijschool Beter

Uw rijschool in Zaanstad

Rijschool Zaanstad

Ben je woonachtig of werkzaam in de regio Zaanstad en wil je rijlessen volgen? Dat is mooi, deze omgeving is de thuishaven van Rijschool Beter. U volgt autorijles met een ervaren en gecertificeerde rijinstructeur die je opleidt volgens de RIS-methode. Een geleidelijke en gestructureerde manier van opleiden.

RIS-Methode

Het krijgen van rijles volgens de RIS-methode, Rijopleiding In Stappen, gebeurd volgens een vastgesteld plan bestaande uit vier modules:

  • Het leren bedienen en beheersen van de auto, deze module sluit je af met een toets afgenomen door je instructeur die RIS-opgeleid is.
  • Eenvoudige manouvres en verkeerssituaties, deze module wordt afgesloten met een toets door het CBR.
  • Moeilijke bediening en beheersing van de auto alsook moeilijke manouvres en verkeerssituaties, een proefexamen sluit deze module af.
  • Veilig en verantwoord rijden, deze module wordt afgesloten met het eigenlijke rijexamen bij het CBR.

Lees meer en uitgebreidere info over de RIS-Methode.

Zoekt u een rijschool in Zaanstad, Purmerend of Beverwijk? Rijschool Beter kent hier alle wegen

Wil jij je rijbewijs halen?

Neem contact met ons op en

Rijlessen als je 16,5 jaar bent, praktijkervaring op je 17e opdoen. - 2todrive

2toDrive

Sinds 2011 mag je, als onderdeel van het 2toDrive-programma, beginnen met autorijlessen wanneer je 16,5 jaar bent. 2toDrive is in het leven geroepen om het aantal verkeersongevallen onder beginnende bestuurders terug te dringen. Wanneer je op je 17e verjaardag je rijbewijs haalt mag je al een jaar eerder zelf de weg op maar onder begeleiding van een coach. Je kunt dus al een jaar rijervaring op doen voordat je officieel alleen mag rijden.
Lees hier meer over op de website van 2toDrive.

Reguliere rijlesmethode

Natuurlijk kun je bij ook losse rijlessen nemen bij Rijschool Beter. Heb je bijvoorbeeld bij een andere rijschool lessen gevolgd of kun je nog geen examen doen en zijn je rijlessen van het pakket op of wil je nog wat rijlessen extra volgen voor je examen, dan kan dat ook bij ons.
Wij werken met leskaarten, zodat u altijd weet waar u staat in de opleiding.

Faalangst

Bij Rijschool Beter kunt u ook terecht wanneer u minder goed om kunt gaan met examenvrees. Wij zorgen voor een stressvrije begeleiding waarin we je tijdens de les in je eigen tempo de baas over elke verkeerssituatie laten worden.

Zij gingen jou voor

Rijles pakketten

Het gemiddelde aantal autorijlessen dat beginnende bestuurders volgen voordat ze geslaagd zijn ligt ongeveer tussen de 35 tot 40, dit zijn rijlessen van een uur. We spreken hier natuurlijk over gemiddelden en daarom heeft Rijschool Beter een aantal rijopleidingen samengesteld. Hieronder vindt u de meest populaire:

15 Lessen

incl. Examen

€1125

25 Lessen

incl. Examen

€1525

30 Lessen

incl. Examen

€1750