Haal je rijbewijs bij
Rijschool Assendelft

Jouw rijschool in Assendelft

Wil je over de langste dorpsstraat van Nederland rijden? Dat kun je in Assendelft doen maar daar heb je natuurlijk wel je rijbewijs voor nodig. Lekker makkelijk en dichtbij is het om je rijlessen te volgen bij een autorijschool bij jou in de buurt, bij een rijschool in Assendelft.
Je rijbewijs halen is een van die topmomenten in je leven. Je bent dan niet alleen meer afhankelijk van het openbaar vervoer en je hoeft niemand te vragen of ze je willen halen en brengen. Alleen nog een auto of motor voor je deur en je bent zo vrij als een vogel.

Voordat het zover is zul je rijlessen moeten volgen en je theorie-examen moeten hebben. Een rijopleiding van Rijschool Beter betekend rijlessen met een vaste rijinstructeur die jou geduld toont en vertrouwen geeft.
Dus wil je beginnen met je rijbewijs en zoek je een rijschool in Assendelft? Neem contact op met Rijschool Beter. Onze rijschool rijdt veel in Asendelft en omgeving, wij kunnen je dus langs alle interessante verkeerssituaties leiden en je klaarmaken voor het rij-examen.

Zij ging jou voor. Geslaagd bij - Rijschool Beter

Je rijbewijs halen in Assendelft?

Neem contact met ons op en

rijschool Assendelft

Een buitengewone autorijschool

Complete rijopleidingen, opfrislessen, motorrijlessen, je kunt het allemaal bij Rijschool Beter volgen. Gestructureerde auto- en motorrijlessen gegeven door ervaren en gediplomeerde rij-instructeurs met Assendelft en omgeving als middelpunt.

Wil je weten waar we nog meer autorijlessen aanbieden?

Rijles pakketten

Het gemiddelde aantal autorijlessen dat beginnende bestuurders volgen voordat ze geslaagd zijn ligt ongeveer tussen de 35 tot 40, dit zijn rijlessen van een uur. We spreken hier natuurlijk over gemiddelden en daarom heeft Rijschool Beter een aantal rijopleidingen samengesteld. Hieronder vindt u de meest populaire:

15 Lessen

incl. Examen

€1125

25 Lessen

incl. Examen

€1525

30 Lessen

incl. Examen

€1750