Haal je rijbewijs bij
Rijschool Krommenie

Jouw rijschool in Krommenie

Een echte ‘Koekvreter’ of ‘Guiten’ woont in ‘Crommeneye’ en weet hier als geen ander de vele bezienswaardigheden te vinden. Wil je een mooie autorit maken over de Krommeniedijk, daarbij uiteraard zelf aan het stuur zittend, heb je natuurlijk een rijbewijs nodig. Rijschool Beter is een vertrouwd gezicht in Krommenie en gebruikt deze mooie woonplaats dan ook als rijlesgebied. Wat is er immers prettiger dan in een vertrouwde en bekende omgeving te leren autorijden.
Je rijbewijs halen is een van die topmomenten in je leven. Je bent dan niet alleen meer afhankelijk van het openbaar vervoer en je hoeft niemand te vragen of ze je willen halen en brengen. Alleen nog een auto of motor voor je deur en je bent zo vrij als een vogel.

Voordat het zover is zul je rijlessen moeten volgen en je theorie-examen moeten hebben. Een rijopleiding van Rijschool Beter betekend rijlessen met een vaste rijinstructeur die jou geduld toont en vertrouwen geeft.
Dus wil je beginnen met je rijbewijs en zoek je een rijschool in Krommenie? Neem contact op met Rijschool Beter. Onze rijschool rijdt veel in Krommenie en omgeving, wij kunnen je dus langs alle interessante verkeerssituaties leiden en je klaarmaken voor het rij-examen.

Zij ging jou voor. Geslaagd bij - Rijschool Beter

Je rijbewijs halen in Krommenie?

Neem contact met ons op en

rijschool Krommenie

Een uitstekende auto- en motorrijschool

Complete rijopleidingen, opfrislessen, motorrijlessen, je kunt het allemaal bij Rijschool Beter volgen. Gestructureerde auto- en motorrijlessen gegeven door ervaren en gediplomeerde rij-instructeurs met Krommenie en omgeving als middelpunt.

Wil je weten waar we nog meer auto- en motorrijlessen aanbieden?

Rijles pakketten

Het gemiddelde aantal autorijlessen dat beginnende bestuurders volgen voordat ze geslaagd zijn ligt ongeveer tussen de 35 tot 40, dit zijn rijlessen van een uur. We spreken hier natuurlijk over gemiddelden en daarom heeft Rijschool Beter een aantal rijopleidingen samengesteld. Hieronder vindt u de meest populaire:

15 Lessen

incl. Examen

€1125

25 Lessen

incl. Examen

€1525

30 Lessen

incl. Examen

€1750