Rijschool Beter

Uw rijschool in Zaandam

Rijles Zaandam

Rijschool Beter is dé rijschool in de regio Zaandam. Wij leren jou autorijden aan de hand van de RIS-methode, een gestructureerde manier van rijles krijgen.
Onze rijinstructeurs zijn niet alleen gecertificeerd maar ook ervaren en zij weten jou daarom op de juiste manier uitleg te geven. Jou op de juiste manier je rijbewijs te laten halen.

RIS-Methode

Rijopleiding In Stappen, de RIS-methode, vind plaats volgens een uit vier modules vastgesteld plan:

  • De bediening en beheersing van je auto, deze module wordt afgeloten met een toets. Deze wordt afgenomen door je instructeur die RIS-opgeleid is.
  • Eenvoudige manoeuvres en verkeerssituaties, deze module sluit je af met een CBR-toets.
  • Naast de moeilijke bedieningen en beheersing van de auto leer je ook moeilijke manoeuvres en verkeerssituaties uit te voeren. Deze module wordt afgesloten met een proefexamen.
  • Veilig en verantwoord rijden, deze module wordt afgesloten met het eigenlijke rijexamen bij het CBR.

Lees meer en uitgebreidere info over de RIS-Methode.

Zoekt u een rijschool in Zaandam? Rijschool Beter is hier thuis.

Wil jij je rijlessen in Zaandam volgen?

Neem contact met ons op en

Rijlessen als je 16,5 jaar bent, praktijkervaring op je 17e opdoen. - 2todrive

2toDrive

Sinds 2011 kun je beginnen met autorijlessen wanneer je 16,5 jaar bent. Dit is als onderdeel van het 2toDrive-programma, wat in het leven geroepen is om het aantal verkeersongevallen onder jonge bestuurders terug te dringen. Wanneer je op je 17e je rijbewijs haalt mag je zelf al de weg op maar onder begeleiding van een coach. Je kunt dus maximaal een jaar rijervaring op doen voordat je officieel alleen mag rijden.
Lees hier meer over op de website van 2toDrive.

Regulier rijlesmethode

Natuurlijk kun je ook op de ouderwetse manier rijlessen nemen bij Rijschool Beter, door het volgen van losse rijlessen. Dit kun je bijvoorbeeld nodig hebben wanneer je al bij een andere rijschool lessen gevolgd hebt of wanneer je rijlessenpakket op is en wilt je nog wat extra rijlessen volgen voor je examen.
Wij werken met leskaarten, zodat je altijd weet waar je staat in de opleiding.

Faalangst

Wordt u te nerveus tijdens examens of zit u laag in uw zelfvertrouwen tijdens rijlessen? Zo erg dat dit leidt tot faalangst of examenvrees? Bij Rijschool Beter kunnen we u hierin uitstekend begeleiden. Wij nemen met onze faalangstmethode uw onrust, onzekerheid en nervositeit weg zodat u met een gerust hart naar uw faalangst examen kunt toewerken.

Zij gingen jou voor

Rijles pakketten

Het gemiddelde aantal autorijlessen dat beginnende bestuurders volgen voordat ze geslaagd zijn ligt ongeveer tussen de 35 tot 40, dit zijn rijlessen van een uur. We spreken hier natuurlijk over gemiddelden en daarom heeft Rijschool Beter een aantal rijopleidingen samengesteld. Hieronder vindt u de meest populaire:

15 Lessen

incl. Examen

€1125

25 Lessen

incl. Examen

€1525

30 Lessen

incl. Examen

€1750